Succes is te forceren

Een metalen deksel laten produceren in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Als u op zoek bent naar een metalen deksel voor een specifieke toepassing, dan helpt Reijgers en Schallies uit Amsterdam u graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring met forceertechnieken. Onze medewerkers zijn ervaren en worden regelmatig bijgeschoold. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen voor de productie van metalen deksels.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Laat een metalen deksel op maat maken door onze specialisten in Amsterdam

Wanneer u een metalen deksel laat produceren bij ons in Amsterdam, zorgen wij voor maatwerk. In onze werkplaats kunnen wij zowel handmatig als volautomatisch forceren toepassen. Hierdoor kunt u voor veel verschillende opdrachten bij ons terecht en zorgen we ervoor dat de deksels geschikt zijn voor uw toepassing. Naast metalen deksels produceren wij onder andere ook afdekkappen, denk bijvoorbeeld ook aan halve bollen en verschillende soorten metaalplaten.

Neem telefonisch contact met ons op voor deskundig advies

Bestel vandaag nog een metalen deksel bij Reijgers en Schallies in Amsterdam! Zowel grote als kleine hoeveelheden zijn bij ons mogelijk. Daarnaast voorzien we u graag van advies over de verschillende toepassingen van een metalen deksel. Wilt u meer weten over onze producten? Dan kunt ons bellen op +31 (0)20 4633131. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en komen samen tot een maatwerk product.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek