Succes is te forceren

Halve bollen laten produceren in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

De productie van halve bollen geeft u uit handen aan de vakmensen van Reijgers en Schallies in Amsterdam. Wij beschikken over een groot aantal productiemethoden waarmee we halve bollen in alle metalen kunnen produceren. Tijdens de productie houden we altijd rekening met uw wensen, zodat u een product op maat krijgt. Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien we u graag van persoonlijk en professioneel advies.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

De innovatieve productie van halve bollen in ons machinepark in Amsterdam

Wij werken op basis van innovatieve productiemethoden, waarbij we zijn overgeschakeld van handmatig forceren naar volautomatisch forceren. Onze forceerautomaten slaan uw product digitaal op, zodat bij een vervolgopdracht de insteltijden tot een minimum zijn teruggebracht. Hierdoor wordt het produceren van lage aantallen interessant. Dit geldt ook voor de productie van halve bollen in ons machinepark in Amsterdam. Wist u dat we halve bollen in alle metalen aanbieden? Denk hierbij aan aluminium of rvs. Dit geldt ook voor vele andere producten, waaronder kegels, bokalen en reflectoren, maar ook koplampranden en deksels. Bekijk bijvoorbeeld onze metalen deksels.

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten maken van halve bollen in alle metalen bij ons bedrijf in Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 4633131. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en bespreken de mogelijkheden met u. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en zorgen we voor maatwerkproducten. Voor de productie van halve bollen in alle metalen zit u bij ons bedrijf in Amsterdam goed!

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek