Succes is te forceren

Laat uw metaalplaat produceren bij ons bedrijf in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Voor een metaalplaat van uitstekende kwaliteit zit u bij Reijgers en Schallies in Amsterdam helemaal goed! Wij leveren aan kleine bedrijven en particulieren. Het plaatmateriaal kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. We adviseren u graag over de juiste toepassing van het materiaal en houden hierbij rekening met uw specifieke wensen.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Een metaalplaat laten produceren in Amsterdam: verschillende opties mogelijk

Een metaalplaat leveren we bij ons bedrijf in Amsterdam standaard in een aantal maten: 2000 × 1000 millimeter, 2500 × 1250 millimeter en 3000 × 1500 millimeter. We hebben daarnaast diverse materiaalsoorten in verschillende diktes voor u op voorraad liggen. Denk hierbij aan ijzer, messing, aluminium traanplaat, geslepen roestvrijstaal en decoplaat. Indien gewenst, coaten wij de platen eerst. Dit voorkomt krassen. Naast metaalplaten kunt u ook voor de productie van buizen, profielen en deksels bij ons terecht. We maken gebruik van verschillende forceertechnieken. Voor wat voor soort product u onze professionals ook inschakelt, u profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Bel ons bij vragen over een product of dienst

Voor meer informatie en advies over het laten produceren van een metaalplaat bij ons in Amsterdam, neemt u contact met ons op. Bel ons op +31 (0)20 4633131 of vul het contactformulier in. Bekijk ook eens onze voorbeelden voor een goed beeld van de mogelijkheden. Bestel uw metaalplaat voortaan bij ons in Amsterdam.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek