Succes is te forceren

Vervormen plaatmateriaal

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Reijgers en Schallies in Amsterdam is sinds 1949 de specialist in het vervormen van plaatmateriaal door middel van forceertechnieken. Door de jaren heen hebben wij veel expertise opgedaan en vele opdrachten succesvol afgerond. Wij vervormen alle plaatmaterialen en nemen dan ook elke opdracht aan, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. Wij hebben kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Productie en vervormen van plaatmateriaal

Bij Reijgers en Schallies is het vervormen van alle plaatmaterialen een dagelijkse bezigheid. Wij hebben dan ook forceerautomaten die zelfs aluminium tot 8 mm kunnen bewerken. Onze handbanken kunnen tot een diameter van 1015 mm bewerken en onze hydraulische slagschaar tot wel 6 mm. In ons machinepark maken wij gebruik van vele geavanceerde machines die eenvoudig te gebruiken zijn voor het vervormen van alle plaatmaterialen. Daarnaast kunnen wij diverse technieken toepassen voor het vervormen van plaatmateriaal. U kunt hierbij denken aan hand-forceren, automatisch forceren en projecteren en vloeidraaien. Bovendien zijn wij zeer ervaren in het toepassen van pijpeind bewerking.

Schakel ons in voor restauratiewerk

Naast het vervormen van alle plaatmaterialen heeft Reijgers en Schallies in de loop der jaren ook voor grote en kleine restauratieobjecten onderdelen geleverd. Dit kunnen zinken of koperen ornamenten voor oude gebouwen zijn. Ook voor onderdelen voor antieke auto’s zoals uitlaatsierstukken, reflectors, wieldoppen en oliedoppen zit u bij ons goed. Daarnaast hebben we ook voor oude kroonluchters, straatverlichting en koetslampen al veel nieuwe delen nagemaakt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het vervormen van plaatmateriaal of voor restauratieopdrachten? Bel dan naar +31 (0)20 4633131.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek