Succes is te forceren

Tankbodems laten produceren bij ons bedrijf in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Bij Reijgers en Schallies kunt u tankbodems laten produceren in Amsterdam. Wij hebben een ervaren team aan medewerkers in onze werkplaats, dat alles in het werk stelt om u te voorzien van maatwerkproducten. Wij streven ernaar om van iedere specifieke opdracht een succes te maken. De afgelopen jaren hebben we onze mogelijkheden bewezen aan een groot aantal bedrijven. De aanschaf van onze producten is voor hen een investering in de toekomst gebleken.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

De productie van tankbodems in ons machinepark in Amsterdam

De tankbodems produceren we in ons machinepark in Amsterdam op basis van forceertechniek. We werken met een hydraulische forceerbank met een rol, die het product vervormt. De forceerbank beschikt over een hoogwaardige CNC-besturing. Hierdoor zijn we in staat producten te produceren die aan al uw kwaliteitseisen voldoen. Naast tankbodems kunnen onze specialisten in Amsterdam u ook helpen aan onder meer wielvelgen, reflectoren en afschermkappen.

Kies voor onze expertise

Het fabriceren van gespecialiseerde producten, zoals tankbodems, is een van de specialiteiten van ons bedrijf in Amsterdam. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u advies? Bel dan gerust naar +31 (0)20 4633131 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder en vertellen u meer over de mogelijkheden.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek