Succes is te forceren

Onderdelen voor de restauratie van oldtimers

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Voor de restauratie van oldtimers leveren we bij Reijgers en Schallies in Amsterdam de juiste onderdelen. Deze onderdelen produceren we door middel van forceertechniek. Al jarenlang zijn we dé specialist in forceerwerk. We gebruiken diverse innoverende productiemethoden en hebben in ons uitgebreide machinepark meerdere forceerautomaten. Wat uw wensen ook zijn; wij helpen u verder.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Welke onderdelen heeft u nodig voor de restauratie van oldtimers?

Wat voor onderdelen u voor de restauratie van oldtimers ook nodig heeft; bij ons kunt u terecht. Zo leveren we uitlaatsierstukken, reflectoren, wieldoppen en oliedoppen. Ook voor koplampranden kunt u daarnaast bij ons terecht. Doordat we verschillende productiemethoden toepassen, is het mogelijk om zowel grote als kleine aantallen onderdelen te produceren. Vooral voor onderdelen van antieke auto’s heeft u vaak maar één onderdeel nodig en daarvoor bieden wij de uitkomst.

Stel uw vragen aan onze experts

Naast oldtimers leveren wij ook onderdelen voor andere restauratiewerken, waaronder de restauratie van ornamenten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)20 4633131. We vertellen u graag meer en voorzien u van deskundig en persoonlijk advies. Bekijk daarnaast ook eens onze voorbeelden van projecten die we gerealiseerd hebben in onze werkplaats in Amsterdam.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek