Succes is te forceren

Reflectoren bestellen bij ons bedrijf in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Voor reflectoren kunt u terecht bij Reijgers en Schallies in Amsterdam. Wij beschikken over jarenlange ervaring en stellen uw wensen voorop. We denken met u mee over de juiste reflectoren voor uw toepassing en voorzien u van professioneel en persoonlijk advies. Doordat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold en we nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten houden, profiteert u altijd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Hoe werkt de productie van reflectoren in onze werkplaats in Amsterdam?

De reflectoren die wij bij ons bedrijf in Amsterdam produceren, komen tot stand dankzij innoverende productiemethoden. Hierbij maken wij gebruik van een automatische forceertechniek die niet met een forceerstaal werkt, maar met een rol die het product vervormt. Dankzij onze hoogwaardige CNC-besturing wordt telkens een product gefabriceerd dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Naast automatisch forceren doen wij ook aan handmatig forceren. Per product bekijken we welke methode het meest passend is om aan uw wensen te voldoen.

Ontdek nu de verschillende mogelijkheden

Naast reflectoren produceren wij bij ons bedrijf in Amsterdam onder andere deksels gemaakt van rvs, maar ook kegels en afdekkappen. Heeft u interesse in een van onze producten of heeft u vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via +31 (0)20 4633131 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en voorzien u van gedegen advies. Daarnaast kunt u alvast onze voorbeelden bekijken voor een goed beeld van de mogelijkheden.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek