Succes is te forceren

Projecteren & vloeidraaien

Projecteren en vloeidraaien is een manier van metaalbewerking die toepasbaar is bij conische en licht gebogen vormen met een tophoek groter dan 35°. Bij Reijgers en Schallies passen we deze productiemethode toe in ons machinepark in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies welke methode geschikt is voor welk product en gaan we graag voor u aan de slag.

Kies voor projecteren en vloeidraaien en profiteer van een snelle productie

Het grote voordeel van projecteren en vloeidraaien is de snelle productietijd. Waar wel op gelet moet worden, is dat de materiaaldikte sterk reduceert. Veel materiaalsoorten lenen zich voor deze vervormingsmethode. Vooral in de verlichtingsindustrie worden producten die gemaakt zijn door middel van projecteren en vloeidraaien veel gebruikt. Denk hierbij onder andere aan reflectoren, lampenkappen en koplampranden.

Vraag advies aan onze specialisten

Wilt u meer informatie over projecteren en vloeidraaien of bent u benieuwd wat wij met deze bewerkingsmethode voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar +31 (0)20 4633131 of het contactformulier invult. Wilt u producten laten maken op basis van forceertechniek, maar weet u niet goed welke bewerkingsmethode het meest geschikt is? Ook dan helpen onze specialisten in Amsterdam u graag verder en voorzien u van deskundig advies. Bekijk ook eens onze voorbeelden voor een goed beeld van onze mogelijkheden.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek