Succes is te forceren

Buisbewerking

Voor buisbewerking, metaalplaat en profielen kunt u terecht bij Reijgers en Schallies in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van forceertechniek en gebruiken diverse innoverende productiemethoden. In ons machinepark gebruiken we zowel handmatig als automatisch forceren. Welke techniek het meest geschikt is, is afhankelijk van het soort product. Daarnaast staan uw wensen bij ons centraal. Wij zorgen voor maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.

Buisbewerking en metaalplaat knippen op maat bij ons bedrijf in Amsterdam

We hebben altijd diverse metalen buizen en profielen op voorraad van verschillende materialen. Op deze manier kunnen we door middel van buisbewerking een product op maat maken in onze werkplaats in Amsterdam. Voor welk materiaal u ook kiest en of u nu grote of kleine aantallen nodig heeft, wij helpen u verder. Daarnaast hebben we een grote voorraad metaalplaat in diverse diktes. Ook deze platen kunnen wij voor u op maat knippen. U heeft de keuze uit verschillende materialen: roestvrijstaal, aluminium, aluminium tranenplaat, koper en messing. Geperforeerde, geslepen en designplaten zijn tevens ook leverbaar. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van buisbewerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of u Reijgers en Schallies uit Amsterdam nu inschakelt voor buisbewerking of het op maat knippen van metaalplaat; u profiteert altijd van hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 4633131 of door het contactformulier in te vullen. Bekijk ook alvast eens onze voorbeelden voor een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek