Succes is te forceren

Metaal op maat geknipt bij ons in Amsterdam

✓ Innoverende productietechnieken
✓ Diverse forceermachines
✓ Vrijblijvende offerte op maat

Bent u op zoek naar metaal dat op maat geknipt wordt bij een ervaren bedrijf in Amsterdam? Reijgers en Schallies helpt u graag verder. Wij zijn dé specialist in forceertechniek en hebben met onze jarenlange ervaring al vele projecten succesvol afgerond. We werken in ons machinepark met meerdere forceermachines en gebruiken verschillende technieken. Hierdoor kunnen we vele producten voor u op maat maken.

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact op via ons contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Verschillende soorten metaal op maat geknipt in ons machinepark in Amsterdam

Wanneer we metaal knippen, scheiden we het materiaal door middel van grote schaarmessen. U kunt bij ons terecht voor het knippen van staal, aluminium en rvs. We kunnen zowel grote als kleine aantallen metalen voorwerpen knippen. De experts in onze werkplaats in Amsterdam zorgen voor op maat geknipt metaal dat geschikt is voor uw toepassing. Wilt u bijvoorbeeld metalen deksels, halve bollen of metaalplaat laten maken? Wij gaan direct voor u aan de slag!

Vraag een offerte aan

Wanneer u interesse heeft in op maat geknipt metaal en benieuwd bent naar de prijzen die Reijgers en Schallies uit Amsterdam hanteert, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan een duidelijk overzicht van het kostenplaatje. Ook voorzien we u graag van meer informatie en advies. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4633131 of vul het contactformulier in.

Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek