Succes is te forceren

Vervormen plaatmateriaal

Reijgers en Schallies  is sinds 1949 de specialist in het vervormen van plaatmateriaal door middel van forceertechnieken. Door de jaren heen hebben wij veel expertise opgedaan en vele opdrachten succesvol afgerond. Wij nemen elke opdracht aan en houden altijd rekening met uw wensen. Wij hebben dan ook kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan.

Productie en vervormen van plaatmateriaal

Bij Reijgers en Schallies  is het vervormen van plaatmateriaal een dagelijkse bezigheid. Wij hebben dan ook forceerautomaten die zelfs aluminium tot 8mm kunnen bewerken. Onze handbanken kunnen tot een diameter van 1015mm bewerken en onze hydraulische slagschaar tot wel 6mm. In ons machinepark maken wij gebruik van vele geavanceerde machines die eenvoudig te gebruiken zijn voor het vervormen van plaatmateriaal. Wij kunnen diverse technieken toepassen voor het vervormen van plaatmateriaal. U kunt hierbij denken aan hand-forceren, automatisch forceren, projecteren en vloeidraaien. Bovendien zijn wij zeer ervaren in het toepassen van pijpeind bewerking.

Ook voor restoratie werk

Reijgers en Schallies  heeft in de loop de jaren voor grote en kleine restauratie objecten onderdelen geleverd. Dit kunnen zinken of koperen ornementen voor oude gebouwen zijn. Ook onderdelen voor antieke auto’s zoals uitlaat sierstukken, reflectors, wieldoppen en oliedoppen. Voor de oude kroonluchters, straatverlichting en koetslampen en hebben wij veel nieuwe delen nagemaakt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan even naar +31 (0)20 4633131.

Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek