Succes is te forceren

Tankbodems

Reijgers en Schallies Forceertechniek produceert in opdracht van diverse klanten tankbodems.
In onze werkplaats bevindt zich een gemotiveerd team aan medewerkers dat alles in het werk stelt om u te voorzien van een product waar u in uw eigen productieproces van op aan kunt. Wij streven ernaar om van iedere specifieke opdracht een succes te maken. De afgelopen jaren hebben we onze mogelijkheden bewezen aan een groot aantal bedrijven. De aanschaf van onze producten is voor hen een investering in de toekomst gebleken.

Ruim assortiment, waaronder tankbodems en reflectoren

Ons productieproces biedt een groot aantal mogelijkheden. Naast tankbodems kunnen we u helpen aan onder meer wielvelgen, reflectoren en beschermkappen. De bodems worden geproduceerd op basis van de forceertechniek. Hierbij wordt door een hydraulische forceerbank gewerkt met een rol die het product vervormt. De forceerbank beschikt over een hoogwaardige cnc-besturing die garant staat voor de totstandkoming van een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

De specialiteiten van Reijgers en Schallies

Het fabriceren van gespecialiseerde producten zoals tankbodems is een van onze specialiteiten.
Wij kunnen u op een persoonlijke wijze voorzien van een advies. Heeft u advies nodig? Bel dan gerust even naar +31 (0)20 4633131. Bekijk ook zeker eens onze voorbeelden.


Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek