Succes is te forceren

Spaanloos vervormen

Het spaanloos vervormen van uiteenlopend materiaal gebeurt op vakkundige wijze bij Reijgers & Schallies. Forceren is een spaanloze bewerking. Wij beschikken over een groot aantal technieken waardoor we de afwerking van diverse materiaalsoorten perfect af kunnen stemmen op uw specifieke wensen. In de uitvoering van ons werk besteden we nauwkeurig aandacht aan alle details. Hierdoor vervaardigen wij een product waarmee u optimaal tevreden bent. Als vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over de verschillende toepassingen die wij voorhanden hebben.

Spaanloos vervormen: één van onze hoofdactiviteiten

Het spaanloos vervormen van materiaal is één van onze voornaamste activiteiten. Bij de forceertechniek wordt door middel van een hydraulische forceerbank een stuk plaatmateriaal al draaiende over een matrijs gedrukt. Het vervormen is mogelijk op verschillende manieren als het maar cilindrisch van vorm is. Halve bollen en reflectors zijn enkele voorbeelden. Onze verschillende mogelijkheden bieden vaak de juiste bewerking om uw product de vervaardigen. Mede door de nieuwste digitale machines worden de productiekosten tot een minimum beperkt.

Meer weten over onze kernactiviteiten

Het spaanloos vervormen van plaatmateriaal behoort tot één van onze kernactiviteiten. Wij hopen voor u in de toekomst van toegevoegde waarde te zijn. Wilt u contact met ons opnemen, vanwege een vraag of een opmerking? Dat kunt u doen door te bellen naar +31 (0)20 4633131. Bekijk ook onze voorbeelden. Dan krijgt u een idee van wat u van ons kunt verwachten.


Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek