Succes is te forceren

Kegels Amsterdam

Kegels die u op verschillende plaatsen kunt gebruiken produceren we bij Reijgers en Schallies in Amsterdam. Wij kunnen u adviseren over de bestelling van uw keuze zodat u precies weet wat de toepassing van het door u gekozen product inhoudt. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk om iedere klant optimaal tevreden te stellen. Mede daarom besteden wij nauwkeurig aandacht aan de specifieke wensen van iedere klant. Op deze manier zijn we in staat om van iedere opdracht weer een uniek succes te maken. 

Kegels geproduceerd met behulp van innoverende productiemethoden in Amsterdam

Ook bij de totstandkoming van kegels maken wij bij ons bedrijf in Amsterdam gebruik van innoverende productiemethoden. Doordat we continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied zijn we in staat om telkens een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren, bijvoorbeeld onze halve bollen. Wij maken zowel gebruik van het handmatig forceren als van het volautomatisch forceren. Daarbij is het produceren van gespecialiseerde producten zoals kegels onze hoofdactiviteit. 

Kunnen wij u helpen?

Wanneer u verder kijkt op de website van ons bedrijf in Amsterdam vindt u de kegels die u nodig heeft in de gewenste situatie. Wij hopen op basis van onze vakkennis voor u van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Heeft u vragen over de kegels of andere producten, zoals rvs deksels, die wij bij ons bedrijf in Amsterdam produceren? Bel dan gerust even naar +31 (0)20 4633131. Bekijk ook eens onze voorbeelden.

Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek