Succes is te forceren

Halve bollen

De productie van halve bollen kan vertrouwd uit handen worden gegeven aan de vakmensen van Reijgers & Schallies. Wij beschikken over een groot aantal productiemethoden waarmee we u kunnen voorzien van halve bollen in diverse plaatmaterialen. In de uitvoering van ons werk houden we nauwkeurig rekening met de wensen die onze klanten. Deze stemmen we in samenwerking af op de specifieke situatie waarin het product gebruikt moet worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van een weldoordacht advies waarvan u op aan kunt. 

Productie van halve bollen met behulp van innovatieve productietechnieken

Wij werken op basis van innovatieve productiemethoden waarbij we zijn overgeschakeld van handmatig forceren naar volautomatisch forceren. Onze forceerautomaat slaat uw product digitaal op, zodat bij een vervolgopdracht de insteltijden tot een minimum terug zijn gebracht. Hierdoor zijn lage aantallen interessanter geworden. Uw magazijnvoorraad kan beperkt worden mede door een snellere levertijd. Onze hoofdactiviteit houdt het fabriceren van gespecialiseerde producten in zoals halve bollen kegels, reflectoren en bokalen.

Meer informatie over productie inwinnen

Via deze website kunt u aanvullende informatie lezen over de halve bollen die wij produceren. Heeft na het lezen van deze informatie nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 4633131. Wij nemen daarna contact met u op. Bekijk ook onze voorbeelden.


Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek