Succes is te forceren

Forceren

Het bedrijf Reijgers en Schallies  bevindt zich al meer dan 60 jaar in de wereld van het forceren van plaatmateriaal. Forceren is in vele gevallen goedkoper dan dieptrekken vanwege de lagere gereedschapskosten. Wij kunnen u voorzien van een groot aantal producten die zijn afgestemd op de situatie waarin u de producten wilt gaan gebruiken. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk om nauwkeurig aandacht te besteden aan de wensen die onze klanten. Op deze manier wordt van ieder project een uniek succes gemaakt. Op dit moment is het fabriceren van gespecialiseerde producten onze hoofdactiviteit. 

Forceren: handmatig of automatisch

Op het gebied van deze techniek maken wij zowel gebruik van het handforceren als van het automatisch forceren. Bij deze techniek wordt een draaiende blenk over een contramodel gedrukt. In tegenstelling tot deze techniek wordt bij het automatisch forceren niet met een forceerstaal gewerkt maar met een rol die het product vervormt. Wij beschikken over de nieuwste forceerautomaat die de producten digitaal opslaat. Dit heeft tot gevolg bij volgende order, de instelkosten tot een minimum beperkt blijven. Door de korte levertijden kunt u uw magazijnvoorraad verkleinen.

Bel bij vragen over forceren

De CNC-besturing waar wij tijdens het forceren mee werken, staat garant voor een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wanneer u verder leest op deze website ontdekt u onze mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn. U kunt ons ook bellen, via het telefoonnummer +31 (0)20 4633131. Bekijk ook onze voorbeelden.

Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek