Succes is te forceren

Forceerwerk

Het meest uiteenlopende forceerwerk is in goede handen bij de medewerkers van Reijgers en Schallies  uit Amsterdam. Wij zijn in staat om u een groot aantal mogelijkheden te bieden. Op basis van uw voorkeuren gaan we aan de slag met uw specifieke project. Daarbij vinden we het belangrijk om een product af te leveren dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Reijgers en Schallies : voor al uw forceerwerk

Forceerwerk houdt in dat metaal wordt bewerkt door het in een bepaalde vorm te dwingen. Dit proces vindt bij ons plaats op een soort draaibank waarbij het metaal al draaiend met een forceerstaal over een matrijs wordt gedrukt. Het voordeel hierbij zijn de lage matrijskosten t.o.v. dieptrekken. De techniek wordt voornamelijk toegepast bij het produceren van bijvoorbeeld reflectors, klokkasten en deksels. Reijgers en Schallies  doet overigens zowel aan handmatig forceren als aan automatisch forceren.

Een voordelige oplossing is wat wij bieden

Het door ons laten uitvoeren van forceerwerk is in de meeste gevallen goedkoper dan dieptrekken van materiaal. Op deze website leest u een overzicht van de uiteenlopende diensten waar wij u mee kunnen helpen. Heeft u daarna nog vragen? Bel dan even naar +31 (0)20 4633131. Bekijk ook onze voorbeelden, om een idee te krijgen van het forceerwerk dat wij leveren.

Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek