Succes is te forceren

Forceertechniek

De specialist Reijgers en Schallies  uit Amsterdam kent als voornaamste activiteit werken op basis van forceertechniek. Sinds de oprichting in 1949 is er veel veranderd in het machinepark. Wij hebben op dit moment de nieuwste M&M forceerautomaat staan. Deze automaat slaat het productieproces digitaal op. Dit heeft tot gevolg snelle insteltijden, constante kwaliteit en snelle levering van uw product. De hand-forceerbanken van toen zijn nog steeds in gebruik voor lage series en het maken van zilveren bekers.

Reijgers en Schallies  is uw specialist op het gebied van forceertechniek

Wij hebben hand-forceurs in dienst met een gecertificeerd diploma. Hierdoor kunnen magazijn voorraden verkleind worden. De afgelopen jaren hebben wij zeer veel aan ervaring opgebouwd in de forceertechniek. De forceertechniek is in vele gevallen goedkoper dan dieptrekken omdat de matrijskosten lager zijn. Om een goed product te ontwikkelen luisteren we nauwkeurig naar de specifieke wensen. Op deze manier komt een product tot stand precies zoals u dat voor ogen had. Enkele producten uit de forceertechniek zijn reflectoren, kegels, tankbodems, ornamenten, bokalen en klokkasten.

Meer weten over onze producten en diensten?

Als u meer wilt weten over onze producten of diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 4633131. Wilt u een idee krijgen van het werk dat wij produceren? Bekijk dan onze voorbeelden.

Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek