Succes is te forceren

Forceer draaibank

Reijgers en Schallies kan voor u met een forceer draaibank metaal bewerken. Op die manier kunnen wij voor u gespecialiseerde producten vervaardigen. Wij zijn al sinds 1946 actief in de sector van de forceertechniek. De diverse forceermethoden hebben voor ons inmiddels geen geheimen meer. Onze gediplomeerde werknemers hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons zowel terecht voor handmatig als automatisch forceren. Voor iedere klant kunnen we met onze forceer draaibank een product volledig op maat maken.

Reijgers en Schallies bewerkt metaal met een forceer draaibank

Metaal forceren met behulp van een forceer draaibank heeft een groot voordeel ten opzichte van dieptrekken: de matrijskosten zijn aanzienlijk lager. Dat is met name zeer voordelig bij de productie van prototypes en lage aantallen. Voor het forceren maakt Reijgers en Schallies gebruik van diverse forceermachines. Wij kunnen voor u maximaal een blenkdiameter van 1015 mm aluminium met een dikte van 2 mm verwerken. Dikker materiaal zoals staal, zink en koper kunnen tot 900 mm verwerkt worden. Tegenwoordig wordt het meeste werk gedaan met ons nieuwste M&M forceerautomaat. Daardoor is de instel- en productietijd sterk teruggebracht.

Interesse? Neem contact op!

Voor het vervaardigen van een klein aantal metaalproducten is een forceer draaibank bijzonder handig. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Of heeft u nog vragen over Reijgers en Schallies? Neem dan via +31 (0)20 4633131 telefonisch contact met ons op. 


Video informatie


Reijgers en Schallies thuis in de wereld van de forceertechniek